Pečený čaj - Medová višeň
Detailní popis produktu
Medová višeň - pro rychlou přípravu teplého i studeného čaje
• lahodná chuť zralých višní doplněná jablky a medem
• vyrobeno dle tradiční receptury
• pro přípravu teplého i studeného nápoje
Vychutnejte si medovou višeň
„Višňový pečený čaj s medem je lahodný nápoj, který spojuje sladkokyselou chuť zralých višní, doplněných šťavnatými jablky, s jemnou sladkostí medu. Jedná se o další z řady tradičních pečených čajů z rodinné firmy Švorc, jejichž poctivou ovocnou chuť jste si zamilovali. Lahodná Medová višeň mezi ně perfektně zapadne a získá si vás svou neodolatelnou chutí.“
Snadná příprava a lahodná chuť
Pečený čaj si můžete snadno připravit kdykoli dostanete chuť. A to buď jako klasický teplý čaj pro zahřátí, nebo jako osvěžující studený nápoj se sodovkou, snítkou máty nebo meduňky a ledem pro horké letní dny.
Voňavá ovocná dobrůtka z rodinné firmy
Pečený čaj Medová meruňka pro nás připravuje Milan Švorc ve své rodinné firmě z brány Orlických hor - Nového Města nad Metují. Staročeské novoměstské pečené čaje jsou připravovány tradiční cestou dle vlastních receptur, z tradičního ovoce a bylinek a bez chemických konzervantů. Tento typický český výrobek se dříve pekl v každé chalupě.

Originální produkt Orlických hor
Staročeské novoměstské čaje získaly značku regionálního výrobku Orlických hor.
Složení
směs ovoce (višně min 27 %, jablka), cukr, voda, med, kyselina vinná
Návod na přípravu:
Teplý nápoj: Obsah skleničky dejte do šálku 0,25 l, zalijte horkou vodou a promíchejte.
Osvěžující nápoj: Obsah skleničky vlijte do vyšší sklenky, přidejte 0,25 l jemně perlivé vody a promíchejte. Přidejte několik snítek máty nebo meduňky a 3 kostky ledu a můžete podávat.
Skladujte při teplotě do 25 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.